Vår kvalitet

– Utvecklad för offentlig miljö

Ngine Nonwoven Premium är en anpassad tapetkvalitet som lämpar sig mycket väl för offentlig miljö. Den tillverkas av non-woven, ett material som är formstabilt och extra slitstarkt som vid produktion förädlas med ett tunt ytskikt. Det gör tapeten mycket skraptålig, avtorkningsbar, tvättbar och att reflexer minimeras från olika ljuskällor. Ytskiktet ger också en skönare, mattare känsla med en bättre färgåtergivning. Limmet appliceras direkt på väggen och de numrerade våderna monteras kant i kant. Vådernas bredd är 45 cm. Brandklassning: C, s1-d0 (EN13501-1)

Ngine Nonwoven Extreme är en tapetkvalitet som uppfyller högsta brandklassningskrav: B, s1-d0 (EN13501-1). Det innebär att den kan användas i alla utrymmen där man ställer de högsta brandkraven, såsom hisschakt, entréer, korridorer och där utrymningsvägar finns. Den tillverkas av non-woven, ett material som är formstabilt och slitstarkt. Tapeten är tålig, avtorkningsbar och skapar en färgåtergivning som förstärker rummets karaktär. Limmet appliceras direkt på väggen och de numrerade våderna monteras kant i kant. Vådernas bredd är 45 cm.

Ngine Nonwoven Flexible är en anpassad tapetkvalitet som lämpar sig mycket väl för den som vill ha en flexibilitet i sin vådbredd. Den tillverkas av non-woven, ett material som är formstabilt och som vid produktion också kan förädlas med ett tunt ytskikt. Det gör tapeten mycket flexibel i både format och slitstyrka. Limmet appliceras direkt på väggen och våderna monteras kant i kant.